7 nov. 2010

Blog coffee with Minzy

I lördags blev det förutom shopping en bloggfika med Michaela som jag träffade på Blog Awards. Jag och Sandra mötte upp henne på Hötorget och då blev det ännu mer shopping haha... that's what blogging is all about. Sen så fanns det ju självklart tid för den obligatoriska latten där vi också testade på den där Aloe Vera-drycken som var rätt skum men jag drack en idag igen och nu har jag vant mig och tycker att den är rätt god.

Michaela (Minzy)
Lånad från Minzy.se


I vilket fall som helst var det tänkt att vi kanske skulle träffas på kvällen igen men Michaela och hennes kompisar var på the Bridge och dit orkade vi inte gå + att det var för roligt på Laroy för att lämna alla roliga människor. Next time instead! :)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.