9 nov. 2010

The album of my life...

Nu när jag var i Stockholm med Sandra tog jag helt galet mycket bilder och nu vill jag ha dom som papperskopior. Det är så mycket bra bilder som jag vill skriva ut men jag vill inte slösa på papper och färg i skrivaren hemma och då finns det verkligen inget bättre än att kunna framkalla bilderna över internet.

Det ända problemet som jag tycker finns med fotoframkallning över internet är att det finns så många olika företag som håller på med det så det är svårt att välja det bästa. Nu har jag hittat en lösning på det, här om dagen löste det sig otroligt bra för det finns en sida med en topplista och recensioner av alla företag som framkallar bilder online. Det är verkligen hur bra som helst för nu behöver man bara läsa sig fram till den som passar en själv bäst istället för att Googla eller kolla igenom alla junkmails man får. En sida, en lösning!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.