30 okt. 2010

Why why why does my wardrobe always look like a mess?

Hej hej, idag ska jag iväg till Ikea för att köpa lite saker till min garderob. Som jag har skrivit innan har det fattats massor med galgar och sånt så jag har lagt kläder i väskor... något som jag också har aningen för mycket av. Idag ska det äntligen bli ändring på det här för nu ska jag köpa massa galgar och skoställ och allt möjligt som jag behöver i min garderob... skoj!

Jag tror det här kan bli väldigt bra!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.