29 okt. 2010

Welcome to the messy world of my wardrobe

Igår kväll fick jag för mig att jag skulle städa i min garderob... I huvudet lät det som en jättebra idé men när jag väl kom in i garderoben insåg jag hur jobbigt det skulle bli. Alla som har följt min blogg ett tag vet att jag har en walk-in-closet och igår kväll stod jag där mitt i och bara tittade mig omkring. Duktig som jag var så städade jag och sorterade i halva(!) garderoben, andra halvan ska jag ta tag i ikväll hade jag tänkt.

När jag stod där inne insåg jag också att jag behöver otroligt många fler galgar för i min virriga värld hade jag vikt ihop kläder och lagt dom i väskor för att dom inte fick rum att hänga någonstans... inte konstigt att jag hade glömt bort vissa plagg, dessutom upptäckte jag att prislapparna satt kvar på massa kläder som jag hade glömt att jag har köpt. Nu är i alla fall halva garderoben snygg!

1 comments:

  1. ne faktiskt inte, jag har beställt dem ifrån vistaprint :) och jag är faktiskt riktigt nöjd över dem!

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.