9 okt. 2010

Unhealthy breakfast makes an enjoyable Saturday

Imorse fick jag ett sms av Sandra om vi skulle dra ner och fika på Hannah's. Självklart var jag på, jag säger aldrig nej till en Vanilla Latte! Väl nere på caféet så blev en latte till en STOR latte + en bit Toscatårta... svårt att låta bli hehe. Hmm, det var kanske inte direkt den nyttiga lördagsfrukost/brunch/lunch som jag hade tänkt mig men gott var det i alla fall.

Efteråt gick vi och bokade en ansiktsbehandling åt henne på stadshotellets spa också, I want it too Fast jag använde en JP ansiktsmask imorse så jag är inte i lika stort behov av det just nu hehe. Masken jag använde imorse var en peel-off mask med herbal mint som luktar jättegott och gör ansiktet jättefint... love the smell and love the effect.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.