14 okt. 2010

Tummen ner för Zara!

Jag köpte ju en jacka på Zara för några dagar sen och när jag kom hem såg jag att en knapp nästan var helt lös Självklart gick jag tillbaka till butiken på Hamngatan för att lämna tillbaka den och jag bemöttes av den otrevligaste expediten någonsin! Han hade en väldigt otrevlig ton och han sa att han inte kunde ta tillbaka jackan för att den såg använd ut, det ända jag hade gjort var att ta upp den och hänga den på en galge. Då går människan och hämtar en annan likadan jacka och säger att min är i dåligt skick, jag pekade direkt på alla fläckar och hårstrån som satt på butiksjackan och sa att den också såg använd ut i så fall och då vek han bara ihop min jacka och sa att han inte kunde ta tillbaka den.

Zara är fan den värsta otrevligaste oh sämsta butiken någonsin! Jag komer aldrig sätta min fot där igen, speciellt eftersom den hemska expediten antagligen får provision också! Fy fan!!!

11 comments:

 1. Usch va dåligt, samma sak hände mig där förra veckan!

  SvaraRadera
 2. Zara på Hamngatan har den sämsta servicen ever. Jag har slutat handla där och kör bara H&M och Mq nu

  SvaraRadera
 3. Men gud! Ok om man har tappat den i en vattenpöl eller nåt men det här är ju sjukt

  SvaraRadera
 4. Dom har väl 30 dagars öppet köp men jag har hört fler som har sagt att Zara är dåliga. Kolla här bara http://stureplan.se/bloggar/michaela/2010/07/20/stockholms-otrevligaste-personal

  SvaraRadera
 5. Tyra var väl med om samma sak på Zara?

  SvaraRadera
 6. Jag hittade det här inlägget på google: http://ladysylvia.blogg.se/2010/april/dalig-service-hos-butiken-zara.html#comment

  SvaraRadera
 7. Här är ett annat bevis på atta Zara har otrevlig personal
  http://www.fashionista.se/?p=243

  SvaraRadera
 8. Titta vad jag hittade, du är verkligen inte den första att skriva så här
  http://www.rejta.se/omdome/616041/Zara+Sverige+AB

  SvaraRadera
 9. H&M är så mycket bättre än Zara, trevligare personal!

  SvaraRadera
 10. Men gud! Jobbar man i servicebranschen ska man ju inte kränka kunder genom att vara arrogant och anklaga dom... 30 dagars öppet köp policyn verkar vara som bortblåst hos Zara. Fy skäms!!!

  SvaraRadera
 11. Jag såg Tyras videoinlägg om Zara och det var riktigt dålig stil att dom inte bara kunde byta byxorna på dockan. H&M klär ju av dockorna med en gång om man ber dom om ett av plaggen.

  SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.