14 okt. 2010

The real truth is... (del 1)

Här är svaren på frågorna ni har skickat i kommentarsfältet och mailen under gårdagen

 1. Var shoppar du helst när du är inne i Stockholm?
  Oftast så shoppar jag på H&M (Hamngatan), NK, Gallerian eller på Biblioteksgatan och Sturegallerian. Drottninggatan är so not my style, me no like helt enkelt.
 2. Använder du foundation och i så fall vilken?
  Bara på utekvällar eller fester när man är igång mycket och inte vill se svettig och glansig ut senare på kvällen. Som jag sa igår så är en foundation en riktig party-saver!

 3. Var handlar du dina kläder?
  För det mesta H&M, MQ, NK, Massimo Dutti och Zara men ibland blir det ju även Armani på Biblioteksgatan. När jag är utomlands passar jag ofta på att handla kläder hos märken som inte har egna butiker i Sverige som t.ex Dolce & Gabbana, D&G, Gianfranco Ferrè och Versace. Som tur är har New Yorker för inte så länge sen öppnat upp butiker här i Sverige.

 4. Har du varit på spa nån gång?
  Självklart, jag hade ju gymkort på Sturebadet förut så då blev det någon behandling då och då. Sen så var jag på spa nästan varje dag när jag var på Gran Canaria... love it!

 5. Vad använder du för kamera när du fotar?
  Jag använder fyra olika, en Casio Exilim Z1000, en Samsung L210, och ibland pappas Nikon D100 och Canon G11

 6. När kommer bilderna på nya tvn? Jag är sjukt nyfiken på o få se bilder
  Så fort tvn kommer och det borde ske den här veckan...

 7. Hur går din träning? Det var ett tag sen du skrev om det :)
  Den går bra, Sandra och jag gymmar ju tillsammans nu så vi pushar varandra en hel del. Jag vet att jag har varit dålig på att blogga om träningen och jag ska försöka bli bättre på det :)

 8. Fler bilder på Sandra i din blogg, man vill ju ha ansikte på dom du skriver om.
  Jag förstår om ni vill se bilder på dom jag umgås med men jag är väldigt dålig på att ta med mig kameran och när jag sitter och snackar med nån så glömmer jag att fota hehe
 9. Vilket land kommer Sandra ifrån? Hon ser inte helt svensk ut *nyfiken*
  Hon är från Litauen och har bott här i lite mer än ett år

 10. Vilken är din drömresa?
  Hmm min drömresa... det varierar. Jag vill gärna åka till Bangkok eller New York igen och Hawaii är ju lockande också... kanske Aspen. Haha jag har svårt att välja

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.