4 okt. 2010

A must see!

Motivering: Den här bloggen är en av dom mest underhållande men samtidigt "normala" bloggarna som jag har läst. Jag såg dessutom Jennifer på Blog Awards 2010 och hon verkar vara en störttrevlig tjej med fötterna på jorden. Jag rekommenderar verkligen alla att ta en titt i hennes blogg!

Klicka på bilden för att komma till bloggen

PS.
Ja jag har snott idéen med "tvillingbilderna" från hennes blogg hehe

2 comments:

  1. men se där! tack så mycket du :)

    SvaraRadera
  2. sv: Jaha, då förstår jag! :) jo det är nog samma med mig, allt rullar på som vanligt :)

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.