31 okt. 2010

I'm so so so bad and I'm so so so sorry

Usch jag har varit riktigt dålig på att blogga på sistone känner jag men det kommer jag att ta igen ordenligt den här veckan tror jag.

Igår var jag ju på Ikea för att göra lite inköp till min garderob men tyvärr blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig för jag kom därifrån med bara galgar och godis.... dom hade ingen bra skoförvaring så det får jag leta efter någon annanstans. I vilket fall som helst smällde jag i mig en STOR påse Gott & Blandat framför Twilight New Moon igårkväll, riktigt gott!

Imorse vaknade jag av ett sms från Sandra som ville gå på promenad och självklart var jag på och fixade mig på 10 min (söndagsstyling = crappy but quick). Jag testade något nytt te med granatäpple/hallon-smak som var som att slicka på socker... I will never abandon my Vanilla Latte again!

Nu ska jag snart ner och laga lite mat för jag är helt galet hungrig

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.