6 okt. 2010

Friends, food and shopping

Igår var jag inne i stan och då träffade jag Jenny för en lunch/fika på Le Café på Regeringsgatan. Det är typ mitt nya favoritcafé, trevlig atmosfär, gott kaffe och god mat... toppen!

Det är väldigt roligt att träffa Jenny för vi pratar och skrattar hela tiden, verkligen en av dom trevligaste och roligaste personerna jag känner. Det roliga är att vi träffades genom en gemensam kompis för typ två år sen och vi hade roligt från första stund.

 
Efter att Jenny dragit till sitt jobb gick jag en sväng på stan och köpte kaffe på Nespresso (tror inte det finns godare kaffe). Sen var jag inne en på Emporio Armani för att se om dom hade fått in nåt nytt och jag bara älskar expediterna där inne, dom kommer fram och man får personlig assistans med allt och dom visar upp alla plagg man vill... jag älskar när man möter personal som är service minded.
Det var så mycket där inne så jag kunde inte bestämma mig för vad jag ville ha så nu sitter jag och går igenom allt i huvudet tills nästa gång.

Den ända shoppingen jag gjorde igår var att köpa en sjukt snygg trench coat inne på Zara men när jag kom hem så såg jag att en knapp var lös så nu blir det att åka in på lördag och byta den... *suck*

1 comments:

  1. ja fast den är helt underbar för håret också :D allt är bra med den!

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.