9 okt. 2010

Fitness is the first step towards happiness... then you ruin it with sweetness

 
I'm an Vitamin Well addict!!

Ja idag blev det som sagt först en fika med Sandra nere på Hannah's och som rutinen är så drog vi till gymmet på eftermiddagen. Det var helt tomt där så det var ju rätt skönt, för min del blev det mest konditionsträning idag... nåt som jag verkligen inte tycker om! Det är så sjukt tråkigt att sitta på en träningscykel och stirra in i en vägg, mycket roligare att cykla på en landsväg eller nåt men som tur var så var ju Sandra med så vi snackade en hel del. Sen körde jag ett kort benpass och efteråt så gick vi till ICA... as usual haha. Sandra fick syn på en frysdisk full med ICAs egna glass och självklart skulle hon köpa det, en kostade 37 kr och man fick två för 50 så då fick hon mig att välja en också för hon ville bara ha en men inte för 37 kronor utan för 25 vilket det blev om jag också köpte en... som tur var så var den en av dom godaste glassarna ever! (ICA Cookies and Caramell).

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.