19 okt. 2010

Everything can change for the worse in a second

Herregud, jag är i total chock! Nu ska jag berätta vad som precis har hänt här.

Jag sitter och dricker min latte i godan ro samtidigt som jag ögnar igenom körkortsboken inför Riskettan som börjar kl 17.00. Servitrisen som jobbar här kommer fram och frågar lite om mina teoriböcker eftersom hon också håller på med sitt körkort. Vi pratar på och skrattar lite om hur lätta och enkla vissa saker är och hur svårt det är att memorera vissa teoridelar. Sen kommer det några kunder så hon går tillbaka till kassan för att hjälpa dom. Sen går hon in i köket för att fixa någons smörgås och efter bara två-tre minuter ser jag hur några kvinnor reser sig och skyndar in i köket, sen springer en av dom iväg med en ruskig fart och när hon kommer tillbaka har hon en väktare med sig. Sen kommer ytterligare en väktare och det är fullt med folk inne i köket och fler och fler börjar förstå att det är något riktigt allvarligt som har hänt! För bara en minut sen kom de ena väktaren ut och jag hörde hur han sa till den andre att stanna med tjejen medan han skulle ner och möta ambulanspersonalen... fy vad läskigt!

Tänk att något sånt här hemskt kan hända på bara några få minuter, ena stunden pratar vi och skrattar och sen faller hon ihop inne i köket!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.