8 okt. 2010

Aooi!!!

Nu har jag lekt snickare! Jag gillar att fixa och bygga saker så det var superkul att snickra ihop ett nytt bord och stolar till mormor, inte från scratch i och för sig eftersom vi köpt sakerna på Rusta och Jysk. By the way är jag riktigt P.O på Rusta för dom levererade stolarna (byggsatser) fast för få skruvar!! Kan lagerkillarna inte räkna när dom lägger ner förpackningarna eller?!

Just nu brinner min hand också känns det som, fyra blivande blåsor ser det ut som... *hoppas inte*

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.