21 okt. 2010

Alvin-Jeremar 2.0

Yes nu kommer en nyhet här i bloggen. Från och med nu kommer jag att sända live streamade videoklipp då och då. Om jag är ute på stan och ser nåt roligt eller så kommer jag att filma och streama det LIVE här.
Det ända ni behöver göra för att se klippen är att följa instruktionerna här nedanför... självklart kommer jag slänga upp ett kort inlägg i bloggen med t.ex "Nu startar live sändningen" eller nåt för att ni ska kunna klicka in er där. Lite roligt är att samtidigt som jag live sänder kan ni chatta med mig eller skicka in frågor osv...


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.