16 sep. 2010

Torsdag

Jaha, ytterligare en dag fylld av hushållssysslor. Jag har faktiskt städat nedervåningen, tvättat
en mörk och en ljus tvätt, bäddat, plockat undan massa prylar, gått en powerwalk och varit allmänt duktig. Till middag gjorde jag potatisplättar, lätt och väldigt gott!

Imorse vaknade jag av att det knackade på dörren och först var jag så trött att jag tänkte strunta i att öppna men det är ju jätteotrevligt! Snäll som jag är (haha) fixade jag i ordning mig och sprang ner på 10 sek och då var det Sandra som ville låna bilen eftersom hennes inte startade. Det var faktiskt väldigt tur för mig för hon skulle handla på vägen hem och då kunde hon handla lite saker som jag hade glömt köpa igår.

Nu sitter jag och är väldigt rastlös men snart kommer Sandra över och då blir det typ filmkväll eller nåt. Det är sjukt roligt att ha henne som granne för vi kommer riktigt bra överens och har alltid roligt.

Idag har jag tagit en powernap också, det var helt galet för jag brukar ha jättesvårt att somna mitt på dagen men idag var det lite skönt med en 1h powernap.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.