18 sep. 2010

Fredag

Dagens Outfit
T-shirt - H&M
Jeans - Acne
Skor - Estrella
Klocka - New Yorker
Keps - RedGreen


Idag så har det varit helt ok väder på förmiddagen så då drog jag och Sandra ner på stan för att ta en latte ute i solskenet. Det var faktiskt riktigt varmt så jag satt i bara t-shirt. Efter det gick vi på en liten shoppingrunda och Sandra hittade en fint ljus inne på Form och Design.

Efter det drog vi iväg till gymmet där det blev ett 2h maxpass där jag fokuserade mest på balans och ben, väldigt skönt eftersom jag körde ett pass för biceps, triceps, bröst och bål igår. Självklart blev det kondition också i form av cykel och löpband.

Nu ikväll har vi haft en riktigt rolig kväll som började med att vi lagade mat tillsammans, Sandra marinerade kycklingklubbor medan jag gjorde en jättegod sås på creme fraiche och örter och till det hade vi ris och grillad squash (MUMS!!!!). Till efterrätt gjorde jag en Lemon Cheesecake som var otroligt god!

Planerna för imorgon är väldigt roliga men dom kommer jag inte att dela med mig av nu utan ni får vänta och se....

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.