1 sep. 2010

Dålig uppdatering


Ok, jag har haft väldigt dålig uppdatering här på bloggen dom senaste dagarna och det är för att den nya kursen som jag har börjat på är otroligt stressig. Jag har nästan haft panikångest och varit så stressad att jag tror att jag har gjort mig själv förkyld och sjuk.

Nu börjar det bli lite bättre och jag känner mig inte fullt lika stressad längre, men det kommer väl tillbaka snart antar jag.

Ja, nu har ni i alla fall fått anledningen till att jag har varit, och kommer att vara, lite dålig på att uppdatera i bloggen ett tag.

1 comments:

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.