1 sep. 2010

Bloggpaus

Ok, nu har jag bestämt mig för att ha en bloggpaus tills jag känner att all stress runt omkring mig har lagt sig. Jag hoppas att det inte tar för lång tid för jag älskar min blogg men just nu känner jag att jag inte har tid för nåt annat än studierna... det låter hemskt men så är det. Dessutom känner jag inte den glädje för bloggen som jag har gjort innan men det tror jag beror på stressen. Vissa ögonblick känner jag verkligen att ALLT är jättejobbigt och allt som jag har tyckt om att göra innan är jobbigt. Glädjen är borta, stressen och ångesten är där istället.. Hoppas det försvinner snart!!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.