26 sep. 2010

Blog Awards 2010 - Afternoon Tea Party

Ja igår var det som sagt Blog Awards och det är ju otroligt kul att träffa andra bloggare och mingla runt. Jag tog bussen in till stan runt 11 för att hinna fixa i ordning det sista med hår och så inne på NK, thank God for the Black Card.
I alla fall så kom jag dit runt 13.05 (fashionable late of course) och jag blev väldigt förvånad av att se att Amir stod längst fram i kön. Jag trodde att han skulle komma senare så att alla skulle märka honom typ men men..

Väl inne på Café Opera så var det mingel med massa kakor, Vitamin Wells, Wayne's Coffee och massa företag som stod och pratade (HP, Grandpa, SynOptik, You Sthlm, Maybeline New York). Sen gick Louise Bratt upp på scen och pratade lite och intervjuade folk, väldigt roligt. Afternoon Tea Partyts 3 timmar gick väldigt fort.0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.