28 sep. 2010

Baksidan till Blog Awards 2010

Ok, många tror att Blog Awards är jätteglamoröst och underbart. Fine det är jättetrevligt att träffa andra bloggare och prata osv men det är hektiskt och rätt stressigt. Inne på Café Opera var det rätt trångt när alla bloggare var där och man kunde knappt ta sig fram... en av dom få andningspauserna jag fick var när jag stod framför step and repeatväggen och blev fotad. Inne på prisutdelningen var det så varmt att man höll på att dö och alla trängdes som fan men som tur var stod jag och Mikaela nästan längst fram.

By the way så stod vi bredvid platserna där Baby Señorita och Nicki (Amirs kompis) satt och det är två av dom mest otrevliga människor jag någonsin mött. Nicki sitter och skriker "Amir!!!!" och "Vem fan är du?!" När vinnarna i dom olika kategorierna ropas upp. Herregud, hon ska vara 22 år men beter sig som 5! Sen sitter Baby Señorita bredvid och skrattar så hon håller på att dö istället för att som en mogen person (som hon försöker utge sig för) kanske säga till Nicki att inte bete sig som en idiot. Sen tycker jag att hon kanske skulle ha valt en klänning som inte åker ner hela tiden också... seriously, cover up! Lite intressant eftersom flera bloggare jag hade mindre förväntningar på var väldigt trevliga medan Baby Señorita som jag hade höga förväntningar på var tvärtemot.
Dom som var klart trevligast att träffa var Daniel Paris och Andreas Wijk.

En annan liten rolig sak som hände var att jag egentligen bara skulle ha gått på Afternoon tea partyt men sen bestämde jag mig också för att gå på galan och prisutdelningen... direkt efter Afternoon tea partyt drog jag iväg på stan för att hitta kläder till kvällen eftersom det var "galafest"-kod och jag säger bara tack för H&M!!

Jag hittade en snygg skjorta, väst och slips som ni har sett på bilderna och efter det var det bara att springa iväg till Centralen för att dels lämna min väska och dels för att byta om... nu kommer vi till the ugly truth.
Att byta om på Centralen är en av dom äckligaste sakerna jag någonsin har gjort. Det stinker kiss och det finns ingen spegel inne på toaletterna utan man måste stå ute bland alla andra människor och fixa håret osv... jävla B!

Där har ni i alla fall den fula baksidan till min outfit på Blog Awards 2010... lite roligt eftersom den blev snygg och jag såg helt ok ut framför kamerorna på kvällen.

Over all så var Blog Awards väldigt kul och till skillnad mot många andra tycker jag att Goodiebagen var rätt bra.. det är alltid trevligt att träffa andra bloggare och mingla runt och så.

3 comments:

  1. Ok, Baby Senorita satt och skrattade och hennes kompis skrek men tycker du inte att det var oförskämt att gå mitt i galan då?

    SvaraRadera
  2. Nä men komigen nu, att skrika är jättetaskigt men att lämna galan skadar väl ingen?

    SvaraRadera
  3. Haha usch va hemskt att byta om på Centralen....

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.