6 aug. 2010

Spotted Outfit(s)

Det här tycker jag är superhärligt somriga outfits. Jag såg dom när jag var ute och gick på Marstrand. Jag tycker verkligen att det här paret har lyckats med att matcha varandra och se väldigt lediga men uppklädda ut, samtidigt som det är somrigt och passar väldigt bra i ett sommarparadis som Marstrand eller Sandhamn.
Som ni kanske har märkt har jag en förkärlek till det marina temat, se här och här

För honom:
  • Skjorta
  • Mörkblåa shorts
  • Tygskor
  • Solglasögon
För henne
  • Smalrandig överdel
  • Denim
  • Enkel väska
  • Solglasögon

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.