4 aug. 2010

Pissed off!

Just nu är jag ju på landstället och för några dagar sen kom det hit några släktingar också, alltid nice. I min familj är det typ tradition att spela kort på semestrarna och självklart är det så här nu. Ikväll förlorade jag så nu är jag sjukt pissed off (jag är en dålig förlorare and I know it... vem gillar att loosa liksom?). Därför har jag nu dragit mig tillbaka till mitt hus där jag sitter själv och funderar på att ta ett snabbt träningspass innan jag lägger mig... ilska är bra som motivation!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.