9 aug. 2010

Morgonpigg... ja nu i alla fall!

Jag kom ju hem från västkusten här om dagen och idag så skulle kvinnan som har tagit hand om våran hund komma förbi och lämna av henne. I telefonen sa hon att hon skulle komma mellan 10-11 och då sa mamma åt mig att vara uppe så jag kunde ta emot henne för hon hade lite ärenden på stan. Mamma går upp runt 9.15 och jag vid 9.45 och tänker att jag har gott om tid att duscha och fixa mig, hon lär ju inte komma förrän vid 11. Precis när jag har börjat löddra in mig med Axe Africa i duschen hör jag en bildörr som slår igen... "- fan fan fan, klockan är ju bara 9.50". Jag skriker till mamma att hon är här nu, så att NÅN kan ta emot henne, som tur var hade inte mamma hunnit gå ner på stan ännu.

Det fick bli en snabbdusch för någon (alltså jag) var tvungen att lyfta ut hunden ur bilen också... inget kvinnogöra där inte haha..

Nu är "the baby" i alla fall hemma!!! LOVE IT!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.