2 aug. 2010

Kissie lägg av nu..

Kissie ger sig verkligen inte... hon gör VAD SOM HELST för att få uppmärksamhet! Här om dagen skrev hon ett inlägg om att hon blev ledsen över att alla kommentarer i hennes blogg var så taskiga. Sen skriver hon också "att hänga ut människor i sina bloggar är ingenting jag sysslar med, gjorde jag för 2 år sen".

Ehm... ok hennes lilla grej med att hon inte hänger ut folk och bla bla bla varade i hela 4 dagar! Sen sket dig sig totalt för då kom inlägget om vad hon tycker om Dessie, Lolad och Paow... Med tanke på vad hon skriver så är det ju faktiskt inte konstigt att hon får en hel del taskiga kommentarer, hon gör det ju inte direkt lätt att tycka om henne. Jag tycker betydligt bättre om Paow och Dessie även om dom ibland också kan vara lite taskiga i sina bloggar men dom verkar i alla fall snällare än Kissie.


Det här inlägget skrevs den 27/7


Det här inlägget skrevs den 1/8


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.