18 aug. 2010

Bojkotta Blog Awards... eh nej!

(veckorevyn.se)

Ja, Blog Awards 2010 är ju snart och självklart ska jag försöka få med mig Caroline dit. Jag tror vi skulle få helt galet kul där för hon är en riktig partytjej!

Och varför bojkotta eventet? Ok vissa får betala 200:-, so what? Det är relativt lite med tanke på att Afternoon Tea Partyt delas det ut maxade goodiebags och överraskningar, sen på kvällen är det gala och efterfest... LÄTT VÄRT 200:- för dom som måste betala tycker jag.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.