16 juli 2010

Yesterday

Jag vaknade faktiskt redan kl 9.30 idag, trots att jag inte kom i säng förrän runt 4-5 imorse.

Igår skulle jag och Caroline i alla fall gå på Trosayran (150:-/pers) och dom hade nån sorts irländskafton + Magnus Carlsson och några andra artister, ända grejen var att vi hade missuppfattat allt lite så när vi kom dit vid 21-22 så var alla artisterna redan klara med sina framträdanden så det var bara irländskafton kvar. Jättepinsam stämning för det var ett gigantiskt tält med rätt lite folk och sen ett band som spelade och 4 pers som dansade haha illa! Sen så smakade drinkarna som smällt piggelin (vad hände med den utlovade vodkan?).

Som tur var hade vi redan tagit ett glas vin på Fisken och en annan drink på Sjökrogen men vi bestämde oss i alla fall för att dra hem vid 23 och köra lite shots hemma. Vi satt ute och spelade Lie detector med shots haha väldigt intressant. Sen fick Caroline för sig att lära mig dansa ballroom dancing också... det gick sådär!

bilderna ligger i Carolines kamera så jag lägger upp dom senare.... måste vänta på att hon ska vakna först hehe

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.