24 juli 2010

Välkommen tillbaka: 90-talet

Nu är jag precis tillbaka från Marstrands shoppingstråk och det var lika roligt som vanligt. Jag hittade bland annat en jättesnygg piké men jag har bestämt mig för att vänta tills den hamnar på rea, i och för sig hade jag kunnat köpa den redan idag men det är roligare att kunna köpa FLERA saker.

Sen så blev det en Fish 'n' chips till lunch och när jag stod i kön för att beställa kom det förbi ett par killar i 19-års åldern med en bärbar stereo... hallå 90-tal! Sen spelade dom en mix av musik med t.ex Dr. Jones (Aqua!), We no speak Americano och Alors on Dance.. (rätt ok musiksmak men vem bär på en cd/mp3-spelare nuförtiden, det är ju inte det vanligaste man ser ute längre..)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.