3 juli 2010

Utgång

Woohoo! Nu är det full rulle här! Har precis varit 2h på ett ställe och nu vidare till nästa! Just nu väntar jag och Alex på Sigis och Sandra som ska hämta sina id-kort. Sen blir det ännu mer party!

Ok, ikväll var alltså jag, Alex, Stina, Jenny, Sigis, Sandra, Frida, John, Sandra och massa andra ute. Galet roligt att träffa folk som man inte har sett på jättelänge ute också men jag höll mig mest till mitt kompisgäng och vi satt i ett soffbås på Fina Fisken och snackade och drack, som vanligt alltid det roligaste :D

Runt 1 bestämde sig en del för att dra vidare till nån båtfest men jag, Alex, Sigis och Sandra drog iväg till Tullen istället och det var totalt misslyckat för barkön tog 30min och musiken var B!!!!!!

Overall var det en lyckad utgång och ikväll blir det ännu mer!

4 comments:

  1. Ja vill se bilder! Hihi

    SvaraRadera
  2. Gud vad ditt gäng sprang i baren haha

    SvaraRadera
  3. När kommer bilder från utekvällen?

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.