19 juli 2010

Skämtar du?

Jag läste precis Yousefs blogginlägg där han dissar Tyra för att hon ska ha silikon bröst. Bland annat skriver han att hon klankar ner på Kissies bröst trots att hon har gjort samma sak själv.
  • Vem vet om hon har gjort en bröstoperation eller inte eftersom hon inte vill kommentera det? Det är dessutom inte allmän information som man måste dela med sig av och det kan ju faktiskt vara så att hon INTE har gjort något. Dessutom kan hon ju ha använt pushup-behå när bilden togs osv... hur kan en kille som Yousef utgå från att Tyra har silikonbröst efter att ha träffat henne på Blogg Awards och sen använder EN bild som bevis?
Sen skriver han att han tycker att det är taskigt att klanka ner på andra för att framställa sig själv som bättre, riktat mot Tyra.
  • Ehm kanske inte riktigt läge att skriva något sånt i samma inlägg som man nämner och försöker försvara Kissie?!
Jag tycker hela hans inlägg är rätt patetiskt. So what om Tyra har gjort en bröstoperation, den är i så fall ändå mycket mer smakfullt gjord än Kissies + att varför bry sig om det? Give her a break! Hon är ändå en mycket bättre förebild för unga tjeje


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.