13 juli 2010

Olustigt strandbesök

Jag älskar stranden och det är jättekul att bada bla bla bla... det jag inte tycker om är 'äldre' människor som spanar och suktar efter ungdomar. Jag tycker inte att det är speciellt trevligt att bada och speciellt inte att byta om när äldre kvinnor (och ibland män) stirrar på en eller följer en med blicken så fort man rör på sig.. eww det är faktiskt lite olustigt!

P.S
det är jättesmickrande om nån tycker att man ser bra ut men hallå diskretion!. Inte fan stirrar jag ögonen ur mig om jag ser nån snygg människa på stan.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.