12 juli 2010

Mobilsamtal

Igår såg jag att Caroline hade ringt till min mobil när jag hade kollat på VM (jag har min mobil avstängd då) så självklart ringde jag upp. Det roliga var att jag hade tänkt ringa henne precis innan jag såg att hon hade ringt. Anyway så ville hon hitta på nåt och jag föreslog att hon skulle komma hit o hålla mig sällskap nu när jag ska vara hundvakt i 3 dagar.

Skulle vara galet roligt att ha henne här och kunna slappa lite i solen och bara va

1 comments:

  1. Nu vet jag :) visste att dom hade något gemensamt

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.