4 juli 2010

Mina bilder

Här är lite av bilderna från igår. Jag tog inte så många med min egen kamera så jag måste vänta på Stinas bilder också...

Igår drog i alla fall jag och Alex ner till Fina Fisken för att träffa Jenny och Stina och snacka lite och efter ett tag kom även John och jag tycker att ju fler desto roligare. Vi satt där nere kanske 2 timmar innan Alex var tvungen att dra hem eftersom han skulle börja jobba kl 8 men då kom Jossan, Bobby, Sebastian och hans kompis ner och vi hade väldigt skoj. När dom också skulle dra hem runt 1 så stack jag, Stina, Jenny och John vidare till Sjökrogen och tog en drink där också. Dessutom fick jag grymma indiska cigg av Jenny. Toppenkväll!!Jenny & Stina

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.