12 juli 2010

Klippdags

Senare idag ska jag iväg till Kristin och klippa mig... underbart! Jag älskar när mitt hår är nyklippt för man känner sig så fräsch.

Kul att Spanien vann igår. Jag satt och hejade som en galning på dom och dom är det bästa laget just nu, regerande EM och VM-mästare! Men jag måste ändå säga att Holland var duktiga dom med eftersom det stod 0-0 efter ordinarie tid och matchen var tvungen att gå till förlängning... tänk om det hade blivit straffar också... usch!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.