9 juli 2010

Solig fredag

Idag vaknade jag av att min mobil pep till bredvid sängen och det var Sandra som ville komma över och sola lite. Självklart var jag på så det var bara att svara att hon skulle komma över.
Vi satt ute i den stekande solen i säkert en och en halv timme och snackade om allt mellan himmel och jord. Imorgon ska hon åka iväg till Litauen i tre veckor och det är ju tråkigt.. min solkompis försvinner men jag åker ju o andra sidan ner till Marstrand om typ en och en halv vecka... sen är vi tillbaka hemma ungefär samtidigt. Efter att ha suttit i solen och stekt bestämde vi oss för att dra ner till Alex familjs café för att äta lunch och ta en svalkande glass.

Självklart tog jag lite bilder under dagen också :)

Sandra hittade lite fina blommor/träd som vi bestämde
oss för att ta bilder med

Jag i hamnen med den underbara glassen!

Min lunch, en Croque Monsieur, god och med mörkt bröd (toppen
eftersom jag har en nyttig vecka nu) lite dyrt med 55:- men men

1 comments:

  1. Vem tycker du är den snyggaste tjejen i Sverige? :P

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.