23 juli 2010

Fredag

Idag träffade jag som sagt min gamla kompis Victor som bor i Göteborg. Först tog vi varsin islatte på Espresso House och gick iväg till Göteborgshjulet för där vi satte oss och snackade lite.

Efter det gick vi runt lite i affärer och kollade. Bland annat letade vi efter skor åt Victor men tyvärr hittade vi inte några. Jag hittade lite grejer men jag har bestämt mig för att vänta tills det är 70 % rea istället för 50 %. När Victor bestämde sig för att dra hem så drog jag iväg till JC och där hittade jag ett par jeans på 50 % rea... 349:- NICE!

Sen smsade min kompis Lisen som också bor i Göteborg men när jag såg det så var hon busy, får ta det en annan dag istället.

1 comments:

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.