22 juli 2010

Framme vid Marstrand

Yes, eller rättare sagt så kom vi fram igår eftermiddag men jag har packat upp och så så det är först nu som jag har tid att sätta mig vid datorn och blogga lite. Om en liten stund är det dags att storhandla mat, alltid kul eftersom man kan hitta alla möjliga prylar på ICA Maxi. Sen hoppas jag att det ska bli lite bättre väder i eftermiddag för just nu är det lite molnigt.

Här ute på "landet" har vi bara ETT mobilt bredband men som tur är har jag lyckats koppla upp datorn via min iPhone så jag kör med den som modem hehe, toppen!

Anyway, nu ska jag gå och duscha och sen handla lite. Jag tror att det kommer att bli mer mobilbloggning härifrån är vanlig bloggning men vi får se

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.