14 juli 2010

Födelsedagsfest?

När jag loggade in på min Facebook nyss såg jag att jag hade fått en inbjudan till en födelsedagsfest för en person som jag absolut inte känner eller har träffat... EVER! Är inte det lite konstigt att bli inbjuden till en födelsedagsfest för nån man inte känner?

Vanliga fester är en grej men FÖDELSEDAGSfester? Jaja snällt var det i alla fall av personen i fråga men jag har bestämt mig för att inte gå, jag känner ju trots allt ingen där haha

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.