27 juli 2010

Dagens Diss

Ok, i det här inlägget kommer jag att vara LITE motsägelsefull eftersom jag har bestämt mig för att dissa vissa bloggare som medvetet dissar andra.

  1. Kissie: Ger en tydlig dissningspik till Dessie i sin blogg när hon säger att svanktatueringar är "trampstamps" och att hon inte förstår vem som skulle göra en frivilligt. Ehm, vem är mest "tramp" av Dessie och Kissie?!
    Dessutom verkar hon rädd att förlora läsare och sänker sig till den låga nivå att på något sätt ta sig tillbaka till "privatbloggar" på bloggportalen för att putta ner Isabelle Strömberg från topp-10... som tur var tog sig Isabelle in på topp-10 ändå.

  2. Baby Senorita: Eh, vem är den här tjejen egentligen? Anyway, hennes pik om att Rahlenfeldt är "mer gay än Amir" och att han sminkar sig osv... bla bla bla. Egentligen who cares, om han vill göra det får han väl göra det och ingen har med det att göra. Rahlenfeldt kan va bi som han säger eller gay och det är hans ensak, inget som någon Göteborgstjej som vill klättra på blogglistorna eller andra människor ska kommentera eller uttala sig om.

  3. Några av Kenzas läsare:
    Sluta klaga på Kolmårdens delfinföreställning. JAG har varit backstage och fått tillbringa en eftermiddag med delfinskötarna och delfinerna och dom behandlas VÄLDIGT bra på Kolmården. Bara för att vissa djurparker plågar delfiner gör inte ALLA det. Sluta vara så Greenpeace-aktiga och överdriva allt!

  4. (Kenza): Don't get me wrong, jag gillar Kenza! MEN stå på dig i frågan om Kolmårdens delfinshow, varför radera ett blogginlägg med din åsikt bara för att läsare tyckte att det var dåligt?

  5. Mig själv: Eftersom jag skrev det här inlägget och automatiskt dissade andra bloggare haha

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.