7 juli 2010

Dagens citat

Roligt citat
”Ska du skolka över lite spilld läsk på din piké?”

”Nej jag ska sjukanmäla mig för vård av sjuk tröja, vad fan tror du?”

Två stycken ur min favoritbok
"Bastian grät igen. Mer kontrollerat den här gången, utan hulkningar och snyftningar. Bara tårar. Han var trött som fan på att alltid ha en roll att kliva in i och krav att leva upp till. Att det skulle vara så helvetes svårt att bara kunna få vara sig själv helt igenom."

"Det var så förbannat jobbigt att befinna sig mitt i centrum för allas blickar och beundran, och samtidigt känna sig som om man var ensamast i världen. Och sen hade han börjat prata med *** och då hade allt känts lite lättare igen, fast på ett annat sätt, för då hade oron för att inte bli omtyckt när de äntligen träffats hela tiden hängt som ett orosmoln över honom. Alltid fanns det något problem, en osäkerhet. Det gick liksom aldrig att slappna av."

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.