25 juni 2010

Welcome to my shallow world of beauty

Ok, dagens blogginlägg kommer lite sent men jag har legat ute i solen o stekt hela dagen. Den största anledningen är att jag fick en tanline på felställe igår när jag och Sandra låg och stekte oss, linjen är 3cm under naveln och den ska ju va galet mycket längre söder ut så idag låg jag och försökte jämna ut den... jag behöver ytterligare 1 timme i solen imorgon innan den är helt borta.

Det här var nästan ett lika stort misstag som när jag läste ute i solen på Gran Canaria med solglasögon och fick freakin' Racoon Eyes där området kring ögonen hade en helt annan nyans än resten av kroppen... sjukt fult!

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.