29 juni 2010

Underbara tisdag...

Eftersom byggjobbarna är ute och gräver i trädgården kan man inte ligga och njuta särskilt mycket i solen utan det får bli en shoppingdag idag istället. Jag har massa saker som jag vill köpa! Nyss snackade jag med min chef också om lönen som inte har blivit utbetalad ännu men hon hade skickat iväg alla papper till mannen som ska fixa det och hon skulle träffa honom nu i dagarna så förhoppningsvis kommer det in lite mer pengar på kontot snart...

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.