30 juni 2010

Svar på frågorna från idag

Ok, nu tänkte jag svara lite på dom frågor som ställdes bland kommentarerna tidigare idag.

Svar till Jonathan: "Snygg celebstil du körde på idag! Varbhr du köpt väskan?"
Hej Jonathan. Väskan som jag hade idag är en totebag i canvas från H&M. Jag köpte den förra sommaren och så vitt jag vet så går den inte att köpa längre. Det finns en hel del snygga väskor i årets H&M-kollektion.

Svar till Anonym sa: "Har du fyndat i min hemstad nu då? :p"
Nej, tyvärr hittade jag inget som jag ville lägga pengar på idag. Jag brukar hitta lite saker i en av mina favoritbutiker i Mariefred, jag kommer inte ihåg vad den heter men det är en klädaffär med både herr- och damkläder.. ligger rätt nära torget.

Melissa sa: "Hur får du din hy så slät? Jag ska ut i helgen och vill gärna ha tips på nån snabbverkande tvål o så :s"
Jag använder ACO SPOTLESS Face Wash morgon och kväll. Om jag ska ut så använder jag ibland även en bra foundation/concealer för att täcka eventuella röda märken och Clinique Stay Matte Sheer Pressed Powder för att förhindra att hyn ska se glansig ut senare på kvällen. Jag tycker det här är precis lagom för en kille (och tjej) för att man inte ska se sminkad ut men ändå fräsch. Eftersom du är tjej så kan du ju använda det här som grund och sen lägga till mascara osv...

Killen bakom dig på Annas på torget sa: "Var har du köpt dina solglasögon?"
Hej hej. Solglasögonen som jag hade på mig idag är från Prestige och kostar 249 kr.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.