24 juni 2010

Torsdag i solsken

Sol sol sol! Här är det galet bra väder nu, 30 grader och inte ett moln på himlen. Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma hit så vi kan sola lite och senare ikväll kanske hon och Sigis kommer hit och grillar. Det känns hur skönt som helst att inte ha några direkta planer utan bara ta dagen som den kommer!

Visstja, en planerad grej har jag idag och det är att gå ner och handla, som tur är ligger Konsum bara 100 m bort och Ica är också nära. LOVE IT!

1 comments:

  1. Jag såg dig i Trosa idag, sjukt snyggt klädd som vanligt. Var har du köpt den svarta t-shirten?

    Sen undrar jab varför du inte har bloggat idagh.

    SvaraRadera

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.