28 juni 2010

Panik!

Jag kom precis hem ifrån en heldag i Södertälje med min lillkusse och släkten. Han är galet rolig nu för nu springer han omkring och pratar, både svenska och engelska, och han är 2,5 år.

I vilket fall som helst så kom min granne ut och mötte mig, mamma och min morbror nu när vi kom hem och sa att grävgubbarna som gräver i våra trädgårdar hade haft av fyra elkablar och inte visste vad det var för några. Min morbrors första förslag på vad som kunde ha slutat fungera var vårat internet.... PANIK!!!!

Som tur var fungerar allt i huset så det är antagligen någon annans kablar som gått sönder... synd för dom men skönt för mig.... hehe

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.