11 juni 2010

On Request: Några av mina vänner

För någon dag sedan fick jag en kommentar om att jag borde skriva en liten presentation av några av mina kompisar och självklart är jag villig att stilla mina läsares nyfikenhet... so here it is.ALEX
Alex är 1 år yngre än mig och vi bor nästan grannar. Vi har känt varandra sen högstadiet och i början umgicks vi mest pga att vi hade gemensamma kompisar. Varför vi började umgås mer vet jag inte men eftersom att han är en av dom roligaste och mest avslappnade personerna jag känner så har vi galet roligt varje gång vi träffas. Vi kan sitta och snacka om vad som helst i flera timmar och det händer alltid något roligt när vi ses.

CAROLINE
Caroline och jag va jättenära vänner när jag bodde i Danderyd. Vi umgicks nästan varenda dag men när jag flyttade så flöt vänskapen ut i sanden. För kanske ett år sen så hittade vi varandra på Facebook (14 år senare). Sen dess har vi träffats då och då och varje gång vi ses så är det lyxshopping, lyxlunch och lysdrinkar som gäller... galet roligt!

ELLINOR
Ellinor och jag lärde känna varandra genom min kompis Karin på gymnasiet. I början umgicks vi också mest på grund av att vi hade flera gemensamma kompisar men efter att vi gick flera kurser tillsammans och åkte till London i en vecka så blev vi väldigt bra kompisar och nu är hon en av dom gymnasiekompisar som jag har mest kontakt med.

KARIN
Karin och jag lärde känna varandra på Lunarstorm (weird!) någon månad innan vi skulle börja på samma gymnasium. Vi hade precis samma typ av humor så det tog inte lång tid innan vi var jättebra kompisar. Vi har varit i Barcelona tillsammans en vecka och jag tror aldrig att jag har haft en så rolig semester. Dessutom kan vi prata om vad som helst och hon är en av dom kompisar som vet allt om mig, vi tänker lika och kan nästan avsluta varandras meningar... scary!

LINNEA
Linnea och jag lärde känna varandra på universitetet och med en gång upptäckte vi att vi hade samma humor. Varje gång vi ses så har vi väldigt roligt för det händer alltid något oväntat när jag är med henne.

LISEN
Lisen och jag har känt varandra sen vi var pyttesmå. Våra föräldrar har varit vänner hur länge som helst så vi har vuxit upp tillsammans, varje sommar träffas våra familjer på våra sommarställen och flera gånger har vi åkt på semester tillsammans. Det var t.ex med Lisen som jag var i Italien och Nice och det var helt sjukt roligt. Sol, bad, mat och shopping!

WILLIAM
Wiliam är 2 dagar äldre än mig och precis som jag är han adopterad från Filippinerna. Vi har känt varandra sen vi var 2 år och våra familjer är väldigt nära vänner. Våra familjer brukar träffas några gånger om året och varje gång har vi väldigt roligt. Till skillnad från mig är William lite mer busig och gillar att provocera lite mer :P

CHRISTOPHER
Christopher är Williams lillebror så vi har också känt varandra sen vi var väldigt små.

VILHELM
Ville är också en av mina barndomskompisar. Vi har känt varandra sen vi va 2 år och våra familjer har åkt på semestrar tillsammans flera gånger. Bland annat brukade vi hyra ett jättehus med pool i Danmark flera år i rad när vi var mindre. Dessutom har vi sommarhus nästan bredvid varandra.

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.