7 juni 2010

Ok ok

Det har varit dåligt med mobilbloggande från min del idag men jag och Linnea har sprungit runt på stan och shoppat och snackat så jag glömde bort att fota... tyvärr. Jag har nyss kommit hem och nu håller jag på att packa upp det jag har köpt och påbörjat en ny shoppinglista för guess what... jag ska iväg och shoppa med min granne Sandra antingen imorgon eller på torsdag, man kan aldrig få för mycket shoppingtid!!

Nu ska jag fixa nåt att käka och dricka och sen kan jag lägga upp bilder på det jag har köpt.

1 comments:

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.