27 juni 2010

England-Tyskland

Nu har matchen börjat och det är otroligt spännande. Tyskland har haft två målchanser men England har ett väldigt bra försvarsspel på gång. GO ENGLAND!!

**Match Update**
Tack gode Gud! I den 37:e minute gjorde Upson Englands första mål och en minut senare gjorde Lampard ett mål till för England men idioten till domare missar det! På tv visas repriser från målkameran om och om igen och man ser klart och tydligt att det är mål, bollen är flera dm in i målet! Den uruguayanska dommaren Larrionda är helt ofattbar, hur kan han missa ett så tydligt mål?! BUUUUUU!!!!

Jaha nu är det 4-1 till Tyskland och det är bye bye för England... tyvärr. Jag tycker fortfarande väldigt illa om den uruguayanske domaren som missade Lampards mål, det hade kunnat stå 4-2!
*********

Självklart har jag en snygg outfit med Englands färger på mig idag också..

T-shirt - H&M
Shorts - H&M
Bälte - Dolce & Gabbana

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.