17 juni 2010

"Monsieur" by Jean-Paul Gaultier

Dagens tips är "Monsieur" från Jean-Paul Gaultier. Det är en make-up kollektion för killar. I serien finns bl.a concealer, solpuder, lipbalm, mascara, brunkräm och brynpenna vilket jag tycker är lite överdrivet. Jag skulle t.ex aldrig ta på mig mascara eller använda en brynpenna (om det inte var för modellbilder), däremot tycker jag att en concealer , puder (bra för långa utekvällar) och lipbalm är helt ok. Jag har inte testat "Monsieur" make-up kollektionen ännu utan använder bara ansiktstvätt och skrubb från dom. Just nu kommer min concealer och matte-powder från Clinique (som också är väldigt bra). Jag tycker att alla killar kan behöva en liten hjälp på traven ibland, herregud ibland vaknar man upp och ser ut som crap med mörka ringar under ögonen och då är det bra att ha en concealer. Sen behöver man ju inte gå till överdrift och sminka upp sig som tjejer, det blir lite väl konstigt men något litet.


0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.