10 juni 2010

Lite coolt

NICE!! Jag kollade precis på Bloggportalens topplista och såg att jag ligger på 160:e plats över mest besökta privatbloggar. Det går bara bättre och bättre för min blogg verkar det som. Återigen TACK till alla snälla läsare!!

Sen såg jag en annan liten rolig sak, jag har gått om Tobias, en av mina absoluta favoritbloggar. Jag har följt hans blogg ända sedan jag startade min blogg 2007 och då hade han redan massa läsare så jag trodde aldrig att jag skulle kunna komma upp i hans klass... galet kul det här :D

(2010-06-10 / 00:17)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.