14 juni 2010

Gårdagen

I går var jag ju uppe i Stockholm och träffade Lisen, en kompis från Göteborg. Vi hade bestämt att vi skulle mötas vid svampen och medan jag satt och väntade stod det en galen tysk kvinna som stod och skrek vid Utecompagniet... weird!


När vi möttes upp bestämde vi oss för att dra iväg till Espresso House för en kaffe och nåt att käka för hon hade varit ute med några andra kompisar kvällen innan så en liten återställare var på sin plats. Vi hade rätt tur med vädret för det var sol och bara några korta skurar men vi satt under tak och det var varmt i luften så det gjorde inte så mycket. Efter att ha snackat och fikat i säkert en timme drog vi iväg på en liten shoppingtur och jag köpte en till piké från Race Marine.


Efter shoppingturen följde jag med Lisen till City Terminalen för att vänta på hennes buss till Bromma därifrån hennes flyg skulle gå och efter det drog jag iväg till mitt eget tåg. Som vanligt är SJ lika jobbiga som alltid och deras biljettmaskiner fungerade och så var tåget försenat. Eftersom automaterna på centralen var trasiga var jag tvungen att betala biljetten ombord på tåget och då lägger dom ju på typ 50-60 kr. Det första jag gjorde när jag kom av tåget var att ringa till SJs kundtjänst och klaga och dom var väldigt trevliga och bad om ursäkt för att konduktören inte hade dragit av den extraavgiften på min biljett, som kompensation har dom skickat två biobiljetter... NICE!!

På grund av att tåget var försenat missade jag min buss också men som tur är har jag väldigt schyssta kompisar så jag ringde Alex som kom och hämtade mig. När jag kom hem var jag så sur för allt strul med SJ så jag orkade inte göra någon middag utan drog ner på stan och köpte med mig två burgers 'n' fries.

*****
"Spotted Outfit"
När jag satt och väntade på Lisen såg jag den här killen
och jag tycker att hans outfit var
väldigt snygg
(Kan bero på att min såg nästan
likadan ut men men)

0 comments:

Skicka en kommentar

- Kommentarer med reaktioner på mitt blogginlägg mottas med entusiasm och jag besöker definitivt din blogg pga nyfikenhet om vem som ligger bakom texten.
- Om kommentaren är skriven som en fråga brukar jag allt som oftast svara här i kommentarsfältet eller genom en kommentar i din blogg.